Bokföring, Administration, Redovisning på Gotland

Jag heter Göran Hägg, kommer från Väte och driver ett företag som bygger på min arbetslivserfarenhet.

Syftet med Görans Företagsservice är att hjälpa Er som har ett företag, litet som stort, att bli mer produktiva och kunna ägna er åt den inkomstbringande verksamheten. Detta genom att jag tar över ansvaret för det administrativa arbetet, samtidigt som jag finns som en extra resurs när det behövs i Er dagliga verksamhet.

Jag hjälper andra företag och företagare, med sådant som, fakturering, löneadministration och  löpande bokföring.  Men kan även vara en extra hand och hjälpa  Er hämta reservdelar eller byggnadsmaterial, köra maskiner och bygga.

Av egen erfarenhet vet jag att många av Er sitter med dessa arbetsuppgifter på kvällar och helger. Tid som  Ni hellre ägnat åt familj, hobbys och rekreation.

Jag har min bakgrund i lantbruket och drev i många år en gård med mjölkkor och växtodling. Det är härifrån jag har fått mina erfarenheter kring livet som egen företagare. Jag har även arbetat på
LRF Konsult som redovisningskonsult. Senast kommer jag från jobbet som produktionschef på Gute Art och Design.

Den helhetslösning jag erbjuder från bokföring till materialleveranser har jag inte sett något annat företag erbjuda. Detta tillsammans med en väldigt nära kundkontakt gör mit företag unikt

Jag har ett nära samarbete med Klintehamn Redovisning AB. Det är en försäkring gentemot er som kund att ni alltid kan vara trygga med att jag får jobbet gjort utan att det innebär någon merkostnad för er.

Är detta intressant  för dig och ditt företag, eller väcker det frågor? Tveka inte att kontakta mig för mer information. Så hittar vi tillsammans en lösning som passar dig och ditt företag.

 

Referenser

Ulf och Meta Nilsson

Det känns bra att anlita Görans Företagsservice, för Göran är insatt i lantbruksfrågor, vet vad det handlar om, lätt att prata med och allt till ett rimligt pris. Att byta till Görans Företagsservice var enkelt tack vare att Göran är insatt i frågorna och engagerad.

 
DSC_0018